اگر علاقمند به غذای شمالی هستید، این 14 غذای خوشمزه شمالی را امتحان کنید! کاملیما
انتشار: فروردین 18، 1402
بروزرسانی: 15 آذر 1404

اگر علاقمند به غذای شمالی هستید، این 14 غذای خوشمزه شمالی را امتحان کنید! کاملیما

اگر علاقمند به غذای شمالی هستید، این 14 غذای خوشمزه شمالی را امتحان کنید! کاملیما

همان طور که از نام این رستوران نیز پیداست، شکوه و جلال و زیبایی این رستوران در کل شهر شیراز نایاب و مثال زدنی است. با توجه به نام این رستوران می توان دریافت که نام آن از افسانه های شاهنامه فردوسی گرفته شده است. اما برخلاف افسانه هفت خوان رستم، مسافران و مراجعه کنندگان به این رستوران قرار نیست از خوان های سخت و دشواری عبور کنند.

  • ولی هرچقدر که این غذا به نظر شما عجیب باشد، هنوز هم راه هایی برای عجیب تر کردن آن وجود دارد.
  • هر توریستی حداقل یک بار این غذا را امتحان کرده است و طعم متفاوت ترکیب این مواد نسبتا ساده شگفت زده شده است.
  • سیر قلیه یکی از ساده ترین و بهترین غذای گیلانه است که در عین راحتی بسیار پر طرفدار و لذیذ می باشد و در بیشتر نقاط گیلان به سیر واویج معروف است.
  • بین غذاهای ایرانی برای یک مهمان ویژه، هیچ گزینه ای بهتر از خورشت فسنجان وجود ندارد، البته به شرطی که غذاهای شیرین و ملس را دوست داشته باشد.

برای پخت این غذا کافی است عدس قرمز (دال عدس) را با گوجه فرنگی یا رب گوجه، پیاز، سیر، لیموعمانی و ادویه بپزید. دال عدس غذایی سرشار از خاصیت است و برای پیش غذا یا یک وعده شام سبک، غذایی عالی محسوب می شود. کباب ته تالی یکی دیگر از غذاهای سنتی و محلی استان مرکزی و اراک است. این غذا شبیه کباب تابه ای است و اگر آب دار درست شود مانند آبگوشت سرو می شود و اگر با آب کم پخته شود آن را در کنار برنج نوش جان می کنند. خورشت آلو هویج از آن خورشت های محبوب آذربایجان شرقی است که اسمش ترکیباتش را لو می دهد. برای پختن خورشت آلو هویج می توان از گوشت مرغ یا گوسفند استفاده کرد.

لیست غذاهای دوست داشتنی و لاکچری ایرانی:

شب بله برون هم یکی دیگر از شب هایی بود که این غذا در کنار غذاهای دیگر پخته می شد. دلیل آن هم این بود که اعتقاد داشتند رشته پلو در رشتن زندگی مشترک برای جوانان موثر است و شگون دارد! البته این رسم کم و بیش در شهر تبریز بین خانواده های اصیل تبریزی هنوز هم رعایت می شود. تا آنجایی که حلیم قزوین در فهرست میراث ناملموس کشور قرار گرفته است و در شهرهای دیگر مانند تهران، حلیم را با عنوان تبلیغاتی حلیم قزوین به فروش می رسانند. خیابان عبید زاکانی در شهر قزوین از مراکز قدیمی و مشهور پخت و عرضه حلیم در استان قزوین است.

چگدرمه یا تورکمن پلو

هنر سفالگری از هنرهای قدیمی و ماندگار در ایران مخصوصا خطه گیلان است و به عنوان یکی از صنایع دستی مهم و ارزشمند گیلان شناخته می شود. اگرچه امروزه ظروف سفالی جای خود را به ظروف فلزی و چینی و سرامیکی داده اند، اما ظروف... جگر کفنی یک نوع کباب است که جگر داخل ورقه چربی پیچیده شده به سیخ کشیده و کباب می شود. در این قیمه خبری از گوشت تکه ای نیست بلکه گوشت قیمه بوشهری با گوشت کوب له شده و مثل حلیم کش می آید.

دال عدس با نان تازه خورده می شود و درست کردن آن آسان است و نیازی به زمان زیادی برای پختن ندارد. استان آذربایجان شرقی رتبه سوم کشور در تولید انگور های مرغوب و با کیفیت است. از همین بخش مشخص است که در بحث انواع غذاهای محلی آذربایجانی ، استان آذربایجان شرقی بایستی غذا های با کیفیت و خوش طعم را داشته باشد. برای انواع غذاهای محلی آذربایجانی حتما بایستی بدانید که چه محصولات کشاورزی و با چه کیفیتی موجود است.