پرطرفدارترین و محبوب ترین غذا ایرانی کدامند؟ دهکده پروتئین ایران
انتشار: مرداد 28، 1402
بروزرسانی: 15 آذر 1404

پرطرفدارترین و محبوب ترین غذا ایرانی کدامند؟ دهکده پروتئین ایران

پرطرفدارترین و محبوب ترین غذا ایرانی کدامند؟ دهکده پروتئین ایران

این غذا با سبزی های خورشتی مخصوص، گوشت گوشت گوسفندی، پیاز و لیمو درست می شود. راز خوشمزه شدن این غذا این است که بگذارید تا خوب جا بیافتد؛ چون اگر زیاد روی گاز بماند پخته شده و خوشمزه تر می شود. ایران این دیار کهن و باستانی داری فرهنگ و هنریبسیار با ارزش است که این هنر در تمام گوشه های زندگی ایرانی جریان دارد. شما با قدم گذاشتن به این کافه رستوران هم از یک عمارت قدیمی بازدید کرده اید و هم حسابی شکم گردی کرده اید. پیشنهاد می کنیم یک وعده شام را در محوطه حیاط این رستوران زیبا میل کنید. خوشمزه ترین غذاهای این رستوران از نگاه مشتریانش تا به حال کباب برگ، کباب سلطانی، شنیتسل مرغ، جوجه ترش و کباب وزیری بوده است.

  • برای خواندن طرز تهیه املت چینی می توانید روی لینک مقاله طرز تهیه املت چینی کلیک کنید.
  • سوپ سبزیجات منبع بسیار خوبی برای تامین ویتامین مورد نیاز بدن می باشد.
  • برای همین مردم ایران به هر بهانه ای از جمله تعطیلات نوروز یا تعطیلات آخر هفته خود را به یکی از این شهرها می رسانند.
  • پرسنل این رستوران، لباس های زیبای سنتی پوشیده اند و همین امر نیز باعث جذابیت این رستوران می شود.
  • کافه رستوران ژولپ یکی از بهترین رستوران های شیراز است که در نزدیکی بازار وکیل و حمام وکیل قرار دارد.

خوراک های مثل کشک بادمجان، میرزا قاسمی، کله جوش، انواع دلمه و آش ها به صورت گرم و غذاهایی مثل آبدوغ خیار، سالاد شیرازی و سالاد ماکارونی به صورت سرد سرو می شوند. در این بین آبدوغ خیار به عنوان محبوب ترین پیش غذای تابستانی شناخته شده و یک پیش غذای ساده و کم هزینه است. از انواع خورشت های محبوب و قدیمی ایرانیان است.این غذا به دو صورت طبخ می شود. در یک نوع همراه با سیب زمینی سرخ شده که به آن قیمه سیب زمینی می گویند و پایه و اساس نذری های دهه محرم است.

غذای محلی شیراز

یکی دیگر از غذاهای محلی شمال که با بادمجان است، کال کباب نام دارد. بادمجان کبابی، سبزی شمال، گردو و آب انار ترش ترکیبات این غذا هستند. کال کباب بسیار خوشمزه است و یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمال ایران به حساب می آید. از آنجایی که هیچ ماده حیوانی در پخت آن وجود ندارد، دوستان گیاهخوار نیز می توانند آن را امتحان کنند. اگر به یزد سفر می کنید، چشیدن طعم بی نظیر غذاهای یزدی تبدیل به یکی از به یادماندنی ترین خاطراتتان خواهد شد.

– ناهار چی درست کنم؛ آبگوشت

زمانی که وارد این شهر می شوید اصالت ایرانی و معماری کهن اماکن آن توجه شما را به خود جلب می کند. این اصالت راه خود را به غذاهای محلی یزد هم باز کرده و سبب طبخ خوشمزه ترین غذاهای ایرانی شده است. پس اگر می خواهید با غذاهای یزد آشنا شوید و یک سفر اشتهابرانگیز به دنیای آش ها و خورش های اصیل ایرانی داشته باشید، با قاصدک24 همراه شوید. غوره مسما غذای خوش طعم محلی و سنتی گیلان از آن دسته غذاهایی می باشد که در آن هم مرغ به هم گوشت به کار برده می شود. این خورشت خوشمزه همراه با چاشنی های متداول یک طعم دلپذیری دارد که با ترکیبی از بادمجان سرخ شده، پیاز، گوشت، گوجه فرنگی و غوره این طعم را به دست آورده است.

برای تهیه این ناهار خوشمزه با مرغ به مقاله طرز تهیه خوراک نودل سرخ شده با مرغ و سبزیجات مراجعه کنید. برای مشاهده ادامه مراحل پخت این غذای خوشمزه برای ناهار، روی مقاله طرز تهیه کراکت بادمجان و سیب زمینی کلیک کنید. بهتر است قبل از پختن نخودها آن ها را یک روز قبل در آب خیس کنید تا نفخ شان گرفته شود.