بروزرسانی: 15 آذر 1404
غذاهای محلی چابهار که حتما باید امتحان کنید تاپ توریست
غذاهای محلی چابهار که حتما باید امتحان کنید تاپ توریست
گیلانی ها برای درست کردن این کباب از گوشت گوساله یا گوسفند استفاده می کنند و آن را در ترکیبی از پیاز، سیر، گردو و رب انار می خوابانند. کباب ترش نیز معمولا در کنار کته قالبی سرو و کره محلی می شود. رستوران درباری درواقع همان رستوران شهرکباب سابق است که در این 4 سال به خوبی محبوب شد و در سل 1400 به نوشهر و منطقه خیرود با نام رستوران درباری منتقل گردید. از دیگر رستوران های لوکس و مجلل در نوشهر که به طبع آن، جزء گران قیمت ترین رستوران های نوشهر هم به شمار می رود رستوران قصر دریا است. شاندیز مجموعه رستوران هایی است که در ایران فعالیت دارد و در شهرهای بزرگ نظیر مشهد و اصفهان شعبه دارد. رستوران شاندیز شیراز هم شعبه ای از مجموعه رستوران های شاندیز است که می توانید برای صرف نهار و شام به آن مراجعه کنید.
- مواد اولیه این غذا متشکل از دل و جگر گوسفند، پیاز بزرگ، گوجه فرنگی، رب گوجه، انار ملس دان شده، آب، نمک، فلفل، گلپر به علاوه زعفران می باشد.
- ساطری پلو در بخش های مختلفی از خراسان رضوی طبخ می شود؛ البته پخت این غذا در استان های خراسان جنوبی و شمالی نیز رایج است.
- البته امروز در همه شهرها این غذا را می پزند؛ به خاطر دستور پخت ساده، طعم عالی و زمان کوتاه برای آماده شدن بیج بیج غذای محبوبی شده.
- کاچی دسر خوشمزه ای است که در سراسر ایران پخته می شود و آن قدر مقوی و کامل می باشد که حتی می توان آن را یک وعده غذایی کامل به حساب آورد.
- این غذا را همراه با نان سنگ می خوردند و از جمله پرطرف دارترین غذاهای سنتی اصفهان می باشد.
این غذا در کنار هندوانه هم بسیار ترکیب لذیذی را به وجود می آورد. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با چندتا از این غذاها آشنا کنیم. البته این غذا طبع سردی دارد و اکثرا جنوبی ها آن را با رطب میل می کنند. کبابسرای حاج علی در ابتدای شهرک جامی، بین جامی ۱ و ۳ گرگان قرار دارد.
کوکوی اَشپَل؛ غذای محلی ماسوله
سس کوفته را روی کوفته ها بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا کوفته ها برای ۲۰ دقیقه بپزند. پس از خنک شدن کوفته ها، آن ها را در ظرف سرو بچینید و روی آن ها را با جعفری تازه تزئین کنید. مانی پلو با نام های دیگری همچون نثار پلو، کشمش پلو، نگین پلو، خلال پلو، قیمه پلو و غیره در اراک، بندرعباس، دزفول و... این غذا بیشتر مناسب کسانی است که طرفدار غذاهای شیرین هستند؛ زیرا کشمش پای اصلی آن است. نخود ها را برای ۱۲ ساعت یا از شب قبل در آب خیس کنید و هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن ها گرفته شود.
بهترین غذاهای محلی ایران
از مواد تشکیل دهنده این خورش سنتی که یکی از غذاهای اصیل تهرانی نیز به شمار می آید، می توان به گوشت قرمز، رب گوجه فرنگی، پیاز سرخ شده، لپه و لیمو عمانی اشاره کرد. بهترین نوع گوشتی که می توان برای طبخ قیمه استفاده کرد، مغز ران گوساله یا گوشت سردست گوسفندی است؛ البته برای طبخ قیمه از گوشت مرغ نیز می توان استفاده کرد. قیمه همراه با برنج ساده یا رشته پلو و با سیب زمینی و گاهی بادمجان سرخ کرده سرو می شود. برخی افراد دارچین، زعفران، هل و گلاب را نیز برای خوش عطر و طعم کردن این خورش به آن اضافه می کنند. کوفته تبریزی به احتمال زیاد، مشهورترین نسخه کوفته در سراسر ایران است که با گوشت چرخ کرده، لپه و سبزیجات مخصوص درست شده و با موادی چون پیاز داغ، آلو، زرشک، گردو و تخم مرغ پر می شود. کوفته تبریزی در نهایت در سسی متشکل از رب گوجه فرنگی، آب و زعفران می پزد و همراه با نان و سبزی خوردن، ماست، دوغ و انواع ترشی سرو می شود.
ماده اصلی در طرز تهیه خورش به آلو، همان طور که از اسمش هم پیداست، آلو و به هستند. در میان فهرست غذاهای ایرانی خوشمزه، «آبگوشت گندم» متعلق به اصفهان و شهرهای کردزبان است. در طرز تهیه آبگوشت گندم از نخود یا لوبیا به همراه گوشت قرمز و گندم استفاده می شود. یک غذای خوشمزه ایرانی و در عین حال مقوی و ساده، «آبگوشت شله بریون» است. در طرز تهیه شله بریون که اصالتش به اصفهان می رسد از زیره، برنج و گوشت استفاده می شود.