بروزرسانی: 15 آذر 1404
بهترین رستوران های رشت آدرس و منوی غذا فلای تودی
بهترین رستوران های رشت آدرس و منوی غذا فلای تودی
دوتینی نان سنتی روغنی، نازک و خوش نمک محلی چابهار است که به همراه غذا و چای میل می شود. آشپزی چابهار ترکیبی از ذایقه و آشپزی پاکستان و غذاهای جنوب ایران است؛ یعنی غذایی دریایی با طعم و عطر ادویه جات هندی و پاکستانی. اگر اهل ماجراجویی چشیدنی هستید، غذاهای محلی چابهار یک مسیر پر هیجان از انواع ادویه و طعم تند و تیز و عطرهای متنوع است.
- ترکیبات اصلی این آش عدس، چغندر برگ، سرکه، ادویه، تره، شوید، اسفناج، شنبلیله و جعفری است.
- ترکیبات این شیرینی، آرد، کدو حلوایی، تخم مرغ، شکر، گلاب یا شیر، گردو و دارچین و هل است.
- مهم ترین ماده اولیه این غذا را کلم قمری (کلم سنگ یا قنبید) تشکیل می دهد.
- بادمجان، گردو، رب انار، گوجه، و سبزیجات معطر ترکیبات اصلی این غذا هستند.
ترکیب اصلی این شیرینی، کدو حلوایی و تخم شنبلیله است که طعم بی نظیر و خوشمزه ای به آن داده است. برویم سراغ یک غذای ترش محبوب که مخصوص افراد عاشق غذاهای ترش است. قیمه ریزه نخودچی که در گویش محلی اصفهانی به آن قیمه ریزه نخود چی یا قرمزه نخودچی گفته می شود، از ترکیب گوشت و آرد نخودچی درست می شود. غذاهای محلی اصفهان تنوع بسیاری دارند و هر ذائقه ای را راضی نگه می دارد.
آدرس رستوران باغ فردوس
بعد می توانید آن را با قاشق یا به روش سنتی و با دست لقمه کرده و نوش جان کنید. رشت یکی از توریستی ترین شهرهای شمال ایران است و به دلیل موقعیت جغرافیای ویژه، سالانه افراد زیادی به این شهر سفر می کنند. تنوع غذایی در شهرهای شمالی به ویژه رشت، زبانزد خاص و عام است، غذاهایی با سبزی های معطر و ویژه که طعمی متفاوت به شما هدیه می دهند. برای سفر به این شهر زیبا بد نیست تا با بهترین رستوران های رشت که انواع غذاهای محلی را سرو می کنند، بیشتر آشنا شوید.
اشکنه شیرازی (آب پیازک)
این ماهی شکم پر از سیر، گردو، رب انار و سبزیجات معطر درست شده که در شمال معمولاً آن را در تنور یا گمج می پزند. برای تهیه ماش و قمری، گوشت گوسفند و ماش باید به صورت جدا پخته شوند. گوشت نیم پخته را با کلم قمری رنده شده مخلوط کرده و مجددا به مدت ۱۰ دقیقه می پزند. سپس انواع سبزی شامل تره، جعفری، شنبلیله و مرزه و همچنین برنج را به آن اضافه می کنند و ۲۰ دقیقه دیگر می پزند. دال عدس نوعی عدس قرمزرنگ است که در بوشهر با آن خوراکی خوش طعم درست می کنند. بوشهری ها برای درست کردن این خوراک از دال عدس، سیر، پیاز، سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، تمبر هندی، نمک و فلفل استفاده می کنند.
در کنار آن پیاز و گوجه فرنگی و دو قاشق رب گوجه فرنگی به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و روغن به گوشت اضافه می کنند که ترکیب بی نظیری فراهم می شود. یکی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای محلی رشت و گیلان باقالاقاتوق است که ترکیبی از باقالی، شوید خشک، روغن، سیر، تخم مرغ، زردچوبه و نمک است که آن را در کنار برنج می خورند. از دیگر مخلفات این غذا می توان به ماهی شور، سیر تازه یا خشک، ترشی هفت بیجار و روغن زیتون پرورده اشاره کرد. سیری که در کنار این غذا سرو می شود خواص بسیار زیادی دارد که یکی از آنها کاهش چربی خون است.