بروزرسانی: 15 آذر 1404
بهترین طرز تهیه انواع پیش غذا ایرانی و مدرن + مواد لازم دکور پلاس
بهترین طرز تهیه انواع پیش غذا ایرانی و مدرن + مواد لازم دکور پلاس
افرادی که گیاه خوار هستند می توانند با کباب کردن پنیر، پروتئین های مشابه کباب گوشت را دریافت کنند. آش ها جزو سالم ترین و مغذی ترین غذاها در لیست غذاهای ایرانی بخصوص در ماه رمضان و مراسم های مذهبی هستند. همچنین می توانید کدوهای خرد شده را داخل قابلمه ریخته، درب قابلمه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید تا کدوها آهسته آهسته پخته شده و نرم شوند.
- خورشت آلو مسما یه غذای محلی و سنتی خیلی خوشمزه اس که خواستگاهش به استان گیلان برمیگرده و به اسم شیرین قاتق هم شناخته میشه.
- همونطور که مشاهاده کرردید، این لیست غذاهای متنوعی رو به شما معرفی میکنه که طعم ها و روش های پخت متفاوتی دارن.
- عدس پلو یکی از غذاهای ایرانیه که با مرغ هم تهیه میشه و با عث میشه که طعم این غذا دوچندان بشه.
- برخی از مدل ها دارای درب زیپ دار است که در مواردی عملکرد ضعیفی به همراه پارگی در قسمت زیپ مشاهده شده است.
موادی که برای تهیه این غذای ایرانی به همراه زرشک به کار می رفت بسیار متنوع بود. قبل از پرداختن به تاریخچه این غذای خوشمزه ایرانی، بگذارید یک بار برای همیشه فرق دیزی و آبگوشت را برایتان مشخص کنیم. آبگوشت و دیزی در محتویات و مواد تشکیل دهنده با یکدیگر هیچ تفاوتی ندارند، تنها فرق آن ها این است که آبگوشت روی شعله گاز و در دیگ پخته می شود و دیزی در ظروف سفالی یک نفره و درون تنور پخته می شود. برای همین تقسیم مواد درون هر ظرف قبل از پخت دیزی اهمیت ویژه ای دارد.
طرز تهیه آش سبزی شیرازی ( آش صبحانه ) برای افطار
این رستوران که در سال 2011 در شهر تورنتو افتتاح شد، با ارائه ی انواع غذاهای اصیل ایرانی امکاناتی را در اختیار مهاجران ایرانی و سایر علاقمندان به غذاهای ایرانی قرار می دهد. پلو در ادبیات آشپزی ایرانی، برنجی ست که بعد از آبکش کردن با موادی مثل سبزی های مخصوص، عدس، باقالی، لوبیا و انواع دیگر گیاهان مثل گوجه مخلوط می شود. پیدا کردن طعم های جدید با استفاده ای این نوع پخت برنج از مهارت های خاص آشپزان ایرانی است.
غذای خشک گربه مفید مدل TEH-KITTEN N وزن 2 کیلوگرم
طرز تهیه لوبیا پلو معمولا با لوبیای سبز متداول تر است ولی می توان از لوبیای سفید هم در آن استفاده کرد. یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی با برنج که اصالت کردی دارد، «سیب پلو کرمانشاهی» است. دقیقا نمی توان گفت که «خورش بلدرچین» جزو لیست جدیدترین غذای ایرانی است ولی یکی از غذاهایی است که تازگی ها نام خودش را در لیست غذاهای ایرانی باز کرده است. طرز تهیه خورش بلدرچین اصلا سخت نیست و می توانید آن را در فر هم درست کنید. همدانی ها در لیست انواع غذای ایرانی محبوب خودشان، «آبگوشت بزباش» را به عنوان یک غذای مجلسی ایرانی جا داده اند. به این غذا آبگوشت قورمه سبزی هم گفته می شود چون در طرز تهیه آبگوشت بزباش از سبزی استفاده می شود.
جوجه کباب تابه ای
حمص، یک خوراک مدیترانه ای عربی است که از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده تهیه می شود. حمص، غذایی مشترک بین اکثر کشورهای خاورمیانه است که در میان بیشتر مردم به عنوان غذای لبنانی شناخته می شود. این خوراک لذیذ را می توانید به عنوان غذای اصلی یا چاشنی، همراه با نان پیتا نوش جان کنید. خوراک کلم و سیب زمینی با نام اصلی «بابل اند اسکوئیک»، برای استفاده از سبزیجات سرخ شده یا پخته باقی مانده در یخچال به وجود آمد. مواد تشکیل دهنده اولیه این خوراک، کلم و سیب زمینی هستند اما شما می توانید هویج، لوبیا، جوانه ها و دیگر سبزیجات باقی مانده را هم به آن اضافه کنید. بابل و اسکوئیک را با گوشت سرد باقی مانده در یخچال و ترشی یا سس قهوه ای نیز سرو می کنند.