بروزرسانی: 15 آذر 1404
خطرناک ترین غذاهای دنیا در کدام کشورها سرو می شوند؟ ️ این تودی
خطرناک ترین غذاهای دنیا در کدام کشورها سرو می شوند؟ ️ این تودی
سپس فر را تا دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کرده و روی سینی فر خمیرپیتزا قرار دهید و حدود 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد. تونکاستو گوشتی تا سوپ های میسو و ماهی های سرخ شده با ساردین جزو غذاهای معروف برای ژاپنی ها هست، ولی تنوع پخت رامن هم در ژاپن قابل توجه است و جزو غذاهای محبوب محسوب می شود. چیکن رایس در واقع غذایی است که در آن برنج پخته شده را در کنار مرغ با سیر و فلفل چیلی طعم دار شده سرو می کنند و دقت زیادی برای تهیه غذا می شود. ربته یک برترین غذاهای جهان نیز تعلق گرفته است به یک غذای تایلندی به نام ماسامان کاری که به عنوان پادشاه غذاها محسوب می شود. شاید ظاهری دلنشین و لذیذ نداشته باشد اما طعم خوش آن موجب شده است که به عنوان پادشاه غذا ها و جز برترین غذا در میان 50 غذای برتر جهان معرفی شود .
- همه آنها حاوی خیار ترشی با آب نمک و اغلب کلم، قارچ شور، سیب زمینی و خامه ترش است.
- بـه هرحال، چیپس سیب زمینی نوعی اسنک اسـت کـه از برش سیب زمینی بـه ورقه هاي نازک و سرخ کردن آنها در روغن تهیه می شود.
- سپس لیموترش را روی سیب زمینی ها چکانده و قالب را حدود 15 دقیقه داخل فر قرار دهید.
- ماهی ها را داخل قابلمه بگذارید، کمی آب اضافه کنید و با چند حبه سیر روی حرارت متوسط قرار دهید.
غذاهای ایرانی همواره دارای طعم و عطر بسیار خوبی هستند و اغلب گردشگران خارجی که از این غذا می خورند ابراز رضایت می کنند. همیشه غذاهای عالی کشورهای مختلف در دنیا معروف می شود و افراد در کشورهای دیگر دوست دارند این غذاها را آماده کرده و یا این غذاها را در رستوران های مخصوص آن میل کنند. غذاهای ایرانی نیز همواره در دنیا و برای کسانی که اهل رستوران گردی هستند جذاب بوده و دوست دارند انواع آن را تست کنند. شاید معروف ترین و محبوب ترین غذای ایرانی در دنیا کباب ایرانی باشد که طرفداران بسیار زیادی دارد.
مامور قلابی محله نامجو دستگیر شد
در آخر سیب زمینی های سرخ کرده یا بادمجان سرخ شده را به خورش اضافه می کنند و همراه با برنج ساده یا زعفرانی نوش جان می کنند. از بسیاری از ایرانی ها اگر بپرسی محبوب ترین غذایت کدام است احتمالا می گوید قرمه سبزی! خورش قرمه سبزی با سبزیجات معطر فراوان، پیاز، لیمو عمانی، لوبیا قرمز (در برخی نقاط ایران لوبیا چیتی و سفید) و گوشت قرمه شده گوسفند، گوساله یا بره تهیه می شود. راز یک قرمه سبزی خوشمزه مثل بسیاری از غذاهای ایرانی در زمان پخت آن است. هرچه خورش را با حرارت کمتر و زمان طولانی تر بپزید به اصطلاح جاافتاده تر و خوش طعم تر می شود. قرمه سبزی همراه با برنج ساده یا زعفرانی خورده می شود و تجربه خوردنش مطمئنا برای خارجی ها هم جالب و جذاب خواهد بود.
تازه های آموزش انواع غذاها
بعد از تفت دادن مواد، فلفل دلمه ای و همچنین گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و مجدداً مشغول تفت دادن شوید. در همین حین بهتر است ماهی ها را در ظرف دیگری کمی سرخ یا کبابی کنید و بعد به مواد بالا اضافه کنید و مجدد با آن ها تفت دهید. در یک ظرف دیگر آرد، پودر لیموعمانی و ادویه های نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را بریزید و این مواد را کاملاً مخلوط کنید. پس ازآنکه ماهی ها طعم گرفتند قطعات ماهی را در این مواد قرار دهید و خوب مخلوط کنید تا ماهی ها مزه دار شود. در یک بشقاب جدا یک تکه فیله ماهی سرخ شده می گذاریم و روی آن ۵۰ گرم از سس مخصوص می ریزیم و روی آن مقداری پیاز سرخ شده می پاشیم.ماهی دوپیازه به روش سرآشپز هندی آماده است. اگر به خوردن ادویه جات علاقه مند باشید مطمئنیم مثل ما عاشق این ماهی می شوید.
کوفته گیاهی (Vegetarian Kofta) یک غذای گیاهی است که بدون استفاده از گوشت تهیه می شود. در این غذا، به جای گوشت، از مواد گیاهی مانند لوبیا، نخود، نیشکر یا سبزیجات دیگر برای تهیه کوفته استفاده می شود. کوفته گیاهی معمولاً با ترکیبی از غلات، سبزیجات، ادویه ها و طعم دهنده ها تهیه می شود. سس بلونز، سسی کرمی و خامه ای است که با موادی مانند کره، پیاز خرد شده، سیر، پنیر پارمزان رنده شده و خامه تهیه می شود. در فرآیند تهیه سس بلونز، ابتدا کره را در قابلمه ذوب کرده و پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه می کنیم و آن ها را تفت می دهیم تا نرم شوند و رنگ طلایی به خود بگیرند. این یکی از غذاهای معروف روسی است که در تمام دنیا شناخته شده هست و اغلب با مرغ یا گوشت پخته میشه.