بروزرسانی: 15 آذر 1404
طرز تهیه سمبوسه + آموزش تصویری پیچیدن سمبوسه
طرز تهیه سمبوسه + آموزش تصویری پیچیدن سمبوسه
برای پیچیدن سمبوسه ابتدا باید نان لواش را برش بزنید. برای این کار نان را از طول و به شکل یک نوار باریک به عرض حدود 10 سانتی متر و طول بلند برش بزنید. در صورتی که دوست دارید سمبوسه بزرگتر باشد، می توانید عرض آن را بزرگتر انتخاب کنید.
- زمانی که خمیر کمی شکل گرفت، قاشق را کنار گذاشته و مواد را با دست ورز دهید.
- سپس محلول را کنار بگذارید و اجازه دهید تا خمیر مایه عمل بیاید.
- به این ترتیب یک سمبوسه سیب زمینی و قارچ خوشمزه خواهید داشت.
- وقتی خوب قوام آمد سرکه را هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن تابه رو از روی حرارت بردارید و در سس را در ظرف مخصوص سرو کنید.
حالا خمیر را در یک نایلون گذاشته و 15 دقیقه در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کرده و حجیم تر شود. اگر با کالری بالا مشکل ندارید می توانی به سمبوسه خود پنیر نیز اضافه کنید. به سلیقه خود می توانید از انواع پنیر های رنده شده و ورقه ای در سمبوسه استفاده کنید. زمانی که مواد را در نان قرار دادید مقداری پنیر هم می توانید روی مواد سمبوسه قرار دهید.
طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر
در ادامه نان های لواش را به صورت مستطیلی بلند به ۳ قسمت مساوی برش می زنیم، سپس روی سطح کار قرار می دهیم. برای پیچیدن مواد سمبوسه با نان لواش ابتدا نان ها را به صورت مستطیل هایی با ابعادی در حدود 12 در30 سانتی متر در بیاورید. همانطوری که نان ها ی مستطیلی را روبه روی خود به درازا پهن کرده اید به اندازه ی لازم از مواد سمبوسه درقسمت بالای نان ها بریزید. پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند، پوست شان را می گیریم و آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم. در ادامه باقیمانده جعفری را به کاسه اضافه کرده و با سیب زمینی ترکیب می کنیم.
مواد لازم برای درست کردن سمبوسه خانگی:
فودوتو یک وب سایت آشپزی است که همواره بهترین مطالب را در این حوزه برای شما تهیه می کند. پیتزا ویکتوریا یا Victoria’s Pizza یکی از انواع پیتزا های خو ... پیتزا دیترویت یا detroit pizza یکی از انواع پیتزا های آمریک ... ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می نویسم. از سبزیجات مختلف می توان برای تهیه سالاد استفاده کرد و سالادها مان ...
مرحله نهایی :گرفتن روغن اضافه سمبوسه ها
بعد یک گوشه از نوار را گرفته و برگردانید تا یک مثلث در یک سمت از نوار ایجاد شود. سپس یک قاشق از مواد را داخل مثلث بریزید و کمی فشار دهید تا صاف شود. بعد نان را چند مرتبه دیگر روی مثلث تا بزنید تا کاملا اطراف آن را بپوشاند.