طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه 4 نفره آموزش آشپزی آنلاین
انتشار: اسفند 20، 1400
بروزرسانی: 15 آذر 1404

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه 4 نفره آموزش آشپزی آنلاین

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه 4 نفره آموزش آشپزی آنلاین

اگر به طعم گوشت علاقه دارید، حتما عاشق سمبوسه گوشت نیز خواهید شد. با این حساب کافی است که مواد لازم را آماده کرده و با دنبال کردن مراحل آن، این غذای خوشمزه را تهیه کنید. اگر می خواهید سمبوسه هایتان تخت نباشد و کمی شکم داشته باشد مقداری بیشتری مواد داخل نان قرار دهید. اگر پیچیدن سمبوسه ها به صورت مثلثی برایتان سخت است می توانید آنها را مثل لقمه به صورت لوله ای بپیچید. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و آنها را با گوشتکوب می کوبیم تا به شکل پوره سیب زمینی در بیایند، سپس آنرا کنار می گذاریم.

  • مواد میانی سمبوسه را اخل لواش گذاشته و آنرا به صورت مثلثی تا می کنند و سپس در روغن سرخ می کنند.
  • سمبوسه سیب زمینی، یکی از رایج ترین انواع سمبوسه است که هم مواد اولیه ساده تری دارد و هم سریع تر آماده می شود.
  • بعد گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کرده و تفت دهید تا آب گوجه کشیده شده و مرغ کاملا بپزد.
  • پس با اسنپ فود همراه باشید تا با هم، روش های مختلف طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را مرور کنیم.

پیتزا یکی از خوشمزه ترین انواع غذا های فست فودی معروف در تمام دنیا ... نان ها را حتی میتوانید به شکل قیف درآورید و بعد داخل آن را با مواد پر کنید. با وجود قرارگرفتن مرغ سوخاری در دسته فست فودها، ارزش غذایی آن نسبت ... آیا می دانید که طرز تهیه میگو کبابی یا میگوی بخارپز شده، بهترین را ...

طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی

\u200fپس از سرخ کردن سمبوسه ها آن ها را در ظرف مناسبی گذاشته و سر سفره ببرید. پایه اصلی این غذا، سیب زمینی است که در ترکیب با مواد مختلف، طعم های متفاوتی را ایجاد خواهد کرد. بنابراین، اگر به سیب زمینی علاقه دارید، این غذا بسیار خوشایند شما خواهد بود.

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و مواد سمبوسه را در انتهای نان بریزید. روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید و از یک گوشه شروع به پیچیدن نان به شکل مثلثی کنید. همه سمبوسه ها که پیچیده شد، آن ها را در سرخ کن یا تابه با روغن فراوان سرخ کنید. سمبوسه مرغ هم نوع دیگری از سمبوبه است که به دلیل داشتن مرغ، یک غذای کامل محسوب می شود. برای درست کردن این غذا کافیست تکه های ریز شده مرغ را به دستور تهیه مواد میانی سمبوسه اضافه کنید. برای این کار به مواد اولیه دستور فوق 400 گرم سینه یا فیله مرغ خرد شده، یک عدد گوجه فرنگی خرد شده و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید.

«سرویس مدرسه تپسی» دست خانواده ها را در پوست گردو گذاشت

سمبوسه از خوراکی های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان وبلوچستان پخت شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده است. در طبخ سنبوسه از نان لواش، گوشت قرمز، سبزیجات معطر، سیب زمینی، فلفل سیاه قرمز، ادویه و برخی مواد دیگر که مرتبط با نوع سنبوسه است استفاده می شود. سمبوسه امروزه تقریبا یک غذای جهانی است و در همه کشورها کم و بیش وجود دارد و در رستوران های ایرانی و لبنانی یا افغانی در کشورهای خارجی معمولا وجود دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سمبوسه را به شما آموزش دهیم. در این حالت می توانید مواد سمبوسه را شبیه مایه ماکارونی درست کنید و یا سیب زمینی را به صورت جداگانه پوره کنید و بعد از اینکه مخلوط گوشت و پیاز آماده شد، همه مواد را با هم مخلوط کنید. مثلا بعضی افراد به هوای سمبوسه بندری، طعم های بسیار تند و آتشی را می پسندند، بعضی هم ترجیح می دهند به جای رفتن به رستوران، یک سمبوسه پیتزایی فوق العاده در منزل تهیه کنند.