بروزرسانی: 15 آذر 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه 4 نفره آموزش آشپزی آنلاین
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه 4 نفره آموزش آشپزی آنلاین
در مرحله بعدی آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کنید. بعد محلول آب و خمیر مایه را به آرامی و در چند مرحله به آرد اضافه کرده و مواد را با یک قاشق چوبی هم بزنید. زمانی که خمیر کمی شکل گرفت، قاشق را کنار گذاشته و مواد را با دست ورز دهید. در این مرحله روغن زیتون را هم به مواد اضافه کرده و دوباره با دست ورز دهید تا خمیر کاملا شکل بگیرد. زمانی که خمیر حالت لاستیکی پیدا کرد، آن را به قطعه های کوچک تقسیم کنید. سپس تکه های خمیر را گلوله کرده و روی یک سینی قرار دهید.
- سمبوسه یکی از خوش طعم ترین و خوش مزه ترین غذاهایی است که مخصوص جنوب ایران می باشد.
- نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و مواد سمبوسه را در انتهای نان بریزید.
- با این روش دیگر نیازی به ریختن زیاد روغن برای سرخ کردن سمبوسه نیست.
اگر می خواهید مانند جنوبی ها سمبوسه هایتان تند و خوشمزه باشد حتما از فلفل قرمز تند و زیاد هم استفاده کنید. حالا ماده میانی سمبوسه آماده است و باید نان های لواش را آماده کنیم. برای این منظور نان های لواش را به صورت طولی با عرض دلخواه برش می زنیم. پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند اجازه می دهیم کمی خنک شوند. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و آنها را با گوشتکوب می کوبیم تا به شکل پوره سیب زمینی در بیایند، سپس آنرا کنار می گذاریم. روغن را در حرارت گرم کنید و سمبوسه را داخل آن بگذارید تا سرخ شود.
مواد لازم
وقتی رنگ آن طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. سعی کنید روغن زیادی داخل تابه نریزید تا زیادی چرب نشود. برای سرخ کردن سمبوسه یک تابه کوچک و گود انتخاب می کنیم و به قدری روغن داخل تابه می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشند. حرارت زیر تابه باید بسیار کم باشد تا سمبوسه ها مغز پخت شوند. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را سرخ کردیم به همراه سس کچاپ سرو می کنیم. سیب زمینی ها را داخل کاسه ریخته و به همراه گوشتکوب دستی یا پوره کن له کنید.
مرحله دوم: آماده سازی پیاز
اگر به جای سرخ کردن سمبوسه، آن را در فر درست کنید، سالم تر می شود و چربی آن کاهش می یابد. البته با این کار کمی تردی سمبوسه کم می شود ولی رژیمی تر خواهد بود و مصرف روغن را کاهش می دهد. به همین دلیل توصیه می کنیم برای درست کردن سمبوسه در تعداد زیاد و برای مهمانی ها از فر استفاده کنید. برای درست کردن سمبوسه در فر مشابه دستور قبلی مواد میانی را آماده کرده و سمبوسه ها را بپیچید. سپس فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و صبر کنید تا فر گرم شود.
سپس سمبوسه ها را درون ظرف مناسب قرار داده و سرو کنید. در این مقاله سعی کردیم طرز تهیه سمبوسه را به روش های مختلف شرح دهیم. با این حال، برای تجربه این طعم های مختلف و بی نظیر، راه کوتاه تری هم وجود دارد و آن، سفارش آنلاین غذا از اسنپ فود است.