غذاهای محلی ایران _ جاجیگا
انتشار: مرداد 17، 1400
بروزرسانی: 15 آذر 1404

غذاهای محلی ایران _ جاجیگا

غذاهای محلی ایران _ جاجیگا

مجموعه رستوران باغ راز دارای دو منوی مجزا فضای سبز و پشت بام است. یکی از لذیذترین و محبوبترین صبحانه های ایرانی املت گوجه است. اگر سری به کرمانشاه زدید، کوفته شیرین کرمانشاهی را هم به خاطر بسپارید. برای تهیه این آش از نخود، لوبیا، عدس و پوره گندم استفاده می کنند. ادویه های مخصوص، روغن کرمانشاهی و سبزیجات معطر هم که به ترکیب ضمیمه شود، نتیجه اش آشی است خوش خوراک و محبوب که بیشتر سلیقه ها را راضی نگه می دارد. اصرار کرمانشاهی ها برای پذیرایی با این خورش کاملا منطقی است.

  • بعد از این که ماده خمیر مانند از پختن بلغور و دوغ به دست آمد، گیاهان محلی مثل پونه و شلغم به این مخلوط اضافه می شود.
  • علاوه بر این طبیعت این غذا گرم و بسیار مقوی است و در سرما بدن انسان را گرم نگه می دارد.
  • این غذا به دلیل مواد تشکیل دهنده اش طعم شیرینی دارد و هنگام صرف صبحانه نیز خورده می شود؛ مخصوصاً اگر زمستان باشد، خوردن این غذای مقوی در صبح حسابی می چسبد.

در استان هرمزگان، یک خوراک بسیار خوشمزه با ماهی مرکب درست می شود که نام آن عنکاس یا انکاس است. سپس آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه آب جوش بریزید تا برنج برای هفت تا ۱۰ دقیقه بپزد. در نهایت، گوشت پخته شده را با مخلفات در ظرف بکشید و برنج را روی آن بریزید. استان کردستان در حوزه غذاهای محلی، بسیار غنی است و این موضوع به شیوه معیشتی مردم برمی شود که مبتنى بر دامداری، زراعت، باغداری و زنبورداری است.

طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاه

در فهرست غذاهای سنتی این منطقه، انواع آبگوشت، آش، اشکنه و دیگر غذاها مانند دمپختک، کوفته قمی و غیره دیده می شود. کوکوی شیرین یکی از غذاهای اصیل و قدیمی استان قزوین است که در دیگر مناطق ایران از جمله مشهد، اصفهان و تبریز نیز درست می شود. کوکوی شیرین، پای ثابت مجالس و مهمانی ها است و به صورت سرد یا گرم برای پیش غذا یا دسر سرو می شود.

معرفی بهترین اپ استور رایگان ios در سال2022

برای مطالعه طرز تهیه کوفته تبریزی کافیست این بخش را مطالعه نمایید تا بهترین کوفته تبریزی را در منزل برای عزیزانتان طبخ نمایید. امیدواریم تا اینجا از مقاله انواع غذاهای محلی آذربایجانی استفاده برده باشید. ابتدا پیاز را تفت می دهند و نخودی که از شب قبل خیسانده و نفخ آن حسابی گرفته شده است، به آن اضافه می کنند.

در مورد تهیه این غذا باید بگوییم که باید همه موارد را در قابلمه ریخته و یک غذایی پلویی بپزید. البته با این غذا می توانید گوشت قرمز و یا گوشی ماهی نیز سرو شود که این غذا را به غذاهای ایرانی شبیه تر می کند. البته اگر افریقایی ها این غذا را با برنج ایرانی تهیه کنند، فکر می کنم یک طعم فوق العاده تری را تجربه کنند. شما این فرصت را دارید که این غذای ساده و خوشمزه را با برنج بی نظیر خودمان میل بفرمایید. ترکیب ساده برنج، گوجه، رب گوجه فرنگی، پیاز و ادویه جات می باشد و ظاهری شبیه به استانبولی خودمان دارد.