بروزرسانی: 15 آذر 1404
لیست 20 صبحانه ایرانی سالم ساده و خوشمزه ایران کوک
لیست 20 صبحانه ایرانی سالم ساده و خوشمزه ایران کوک
احتمالاً مشتری پر و پا قرص این جزیره، به خصوص برای غذاهای محلی اش شوید. این آش یک آش محلی بسیار لذیذ است که در زمستان و پاییز و روزهای بارانی می چسبد. شلمین همانند ترخینه طی فرایندی زمان بر مانند ترخینه به تکه هایی تبدیل شده و به شکل خشک مورد استفاده قرار می گیرد. گوشت، عدس، گردو، ادویه، روغن، پیاز و نخود مواد اولیه ی این آش می باشد. آش گزنه یکی از آش های معروف و محبوب استان کردستان می باشد که طرفداران بسیار زیادی در این منطقه دارد.
- اگر به دنبال یک غذای سریع، خوشمزه و مقوی هستید به سراغ نرگسی اسفناج بروید که یکی از غذاهای محلی محبوب در شمال کشور است.
- در کنار تمام این ها، فضای خود رستوران نیز بسیار زیبا و هنرمندانه طراحی شده است.
- کله جوش غذای موردعلاقه خیلی از مردم کرمان خصوصا در فصل گرم سال است.
- در استان قم نیز این غذا پخته می شود اما بیشتر به قاقاناخ معروف است و محبوبیت زیادی دارد.
«خورش مرغ افشاری» همان خورش مرغ است که در آن قیسی هم به کار می رود. برای خوشمزه شدن این غذای ایرانی، در طرز تهیه خوش مرغ افشاری از زعفران استفاده کنید. معمولا «خورش قیمه» به عنوان یکی از غذاهای ایرانی سنتی برای نذری شناخته شده است ولی یک غذا ایرانی خوشمزه و پرطرفدار برای مهمانی ها هم به حساب می آید.
خورشت تره کوهی ایلام
برای تهیه این غذا از ماهی بی استخوان، سبزی های معطر و تمبرهندی استفاده می کنند. این غذای منحصر به فرد را می توانید تنها در ایران، در خطه جنوبی پیدا کنید. جالب است که بدانید در برخی مناطق مانند استان فارس و سیستان و بلوچستان، غذایی به اسم «پاچه پلو» پخته می شود.
طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی (همدان)
از جمله غذاهایی که در منوی این رستوران سرو می شوند می توان به فسنجان، اناربیج، مرغ ترش، ترش واش، ماهی کولی، کباب ترش، زرشک پلو با مرغ و … اشاره کرد. این یکی دیگر از غذاهایی سنتی مازندران است که با سیر و آب پرتقال از دیگر انواع خورش ترش ایرانی متمایز می شود. برای تهیه این غذا از مرغ، پیاز، سیر، آب پرتقال، تره فرنگی، سبزیجات خرد شده(جعفری، گشنیز و نعناع)، آب، تخم مرغ، نمک و فلفل استفاده می شود. برای تهیه مرغ ترش که یکی از غذاهای محلی مازندران است، ادویه زیادی لازم نیست زیرا طعم اصلی آن از آب پرتقال و سبزیجات تازه می آید. از محبوب ترین غذاهای محلی رشت می توان به میرزا قاسمی اشاره کرد. این غذای گیلانی از ترکیب بادمجان کبابی، سیر، تخم مرغ و گوجه فرنگی درست می شود.
این آش را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید و از خاصیت آن برای درمان سرماخوردگی و آنفلونزا نهایت استفاده را ببرید. آش شولی از معروف ترین آش های سنتی یزد به حساب می آید که پای ثابت سفره شب یلدای یزدی ها است. این آش که قدمتش به ۵۰۰ سال قبل می رسد، در فهرست آثار غیرمملوس فرهنگی یزد به ثبت رسیده است. نصف سیب زمینی ها، پیازها و گوشت گوسفندی را در چرخ گوشت، چرخ کنید. سپس مواد چرخ کرده را خوب با دست ورز دهید و ادویه ها را به آن ها بیفزایید. مواد گوشتی را روی سینی فر پهن کنید و گوجه فرنگی ها و سیب زمینی های ورقه شده را به همراه فلفل های سبز حلقه حلقه شده روی آن بچینید.