بروزرسانی: 15 آذر 1404
معرفی بهترین غذاهای ایرانی برای مهمان خارجی 11 غذای محبوب
معرفی بهترین غذاهای ایرانی برای مهمان خارجی 11 غذای محبوب
با ظرافت و عطر و طعم لوبیا سفید با ارده رقیق شده به وسیله آب، آب لیمو، سرکه، نمک، سیر، جعفری برگ تخت و روغن زیتون مخلوط می کنند. مواد تشکیل دهنده ی این غذا، مخلوطی از موجودات دریایی به صورت خام، ۱۰ درصد نمک و ۳۰ درصد برنج مالت می باشد. از ترکیب این مواد با هم بعد از ۱ ماه، تخمیری به وجود می آید که نام آن شیوکارا می باشد. این غذا به قدری تند است که هر کسی توان خوردن آن را ندارد. با انتخاب بهترین غذای خشک گربه خانگی و خیابانی در بازار، می توانید به سلامت و رفاه گربه خود کمک کنید.
- برای غلیظ تر و خوش طعم تر کردن این غذا میتوان سبزیجات، ادویه و سرکه به آن اضافه نمود.
- شما چه غذای خوشمزه ی دیگری را می شناسید که در تمام دنیا بسیار شناخته شده و معروف هستند؟ آن را در قسمت نظرات برای ما بنویسید تا با خوشمزه ترین غذا های دنیا آشنا شویم.
- اما ترخینه چیست؟ ترخینه از ترکیب گوجه فرنگی، آب انار، پونه کوهی، ترخون، نعنا، پیاز، فلفل، زردچوبه، مایه خمیر، گندم، دوغ و یک سبزی محلی درست می شود و به شکل جامد به آش اضافه می شود.
- با این حال تا اواسط قرن نوزدهم مورد توجه سلاطین عثمانی قرار نگرفت.
سپس رب انار، نمک و فلفل و سبزیجات معطر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر سس ماهی مالاتا شما خیلی غلیظ و ترش شد، می توانید مقدار کمی آب سرد برای تغییر طعم آن اضافه کنید. می توانید ماهی ها را فیلهو کباب کنید اما باید با استفاده از آب لیمو، روغن، سس مخصوص یا کره آن ها را نرم نگه دارید. برای این منظور، مواد را با برس روی ماهی ها بمالید یا داخل فویل بپیچید و روی گریل با چند بار این طرف و آن طرف کردن کباب کنید.
۲- پای همبرگر با سس قارچ
زنجان یکی از شهرهای شمال غربی ایران است و جای تعجب ندارد که این شهر تاریخی با سوغات و صنایع دستی مختلفی که دارد یکی از شهرهای توریستی ایران باشد. زنجان در منطقه ای سردسیر قرار دارد و به همین خاطر در این شهر آش و غذاهایی با طبع گرم جایگاه ویژه ای دارند. در ایران آش یک غذا با چندین روش تهیه مختلف است که هر شهر و استانی آن را طبق فرهنگ و آداب ورسوم خودش تهیه می کند. استان خراسان رضوی و شهر مشهد هم از این قضیه مستثنا نیستند و آش معروفی به نام آش لخشک دارند. اگر می خواهید این غذا را در منزل درست کنید و دوست ندارید خورشت ناردون شما خیلی ترش شود، می توانید از کمی شکر برای شیرین تر شدن آن کمک بگیرید. توصیه می کنیم خورشت ناردون را با برنج اعلای ایرانی نوش جان کنید.
قاطی پلو یا گزارش هفتگی
راستی در زمان اقامت در اهواز و سکونت در یکی از ویلاهای اهواز حتماً این غذای لذیذ را تجربه کنید، وگرنه پشیمان می شوید. اگر شـما هم اهل اینستاگرام باشید حتماً می دانید کـه عکس غذا و هرچیزی کـه مرتبط با غذا و شکم گردی باشد در اینستاگرام بسیار محبوب و پرطرفدار اسـت. در طول سال گذشته برخی غذاها در اینستاگرام بـه شدت محبوب شدند و هشتگ این غذاها بارها استفاده شده اسـت. بسیاری از افراد گوشت را همراه چربی آن صرف می کنند ولی اوکراینی ها یک گام فراتر رفته و تنها خود چربی را می خورند. این چربی ها معمولا ورقه ای و سپس دودی شده و در سلولهای خنک سالها نگه داشته می شوند و پس از سالها برشهای نازکی از آن همراه با نان چاودار خورده می شود.
کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بعد نوبت افزودن پوره گوجه است. سپس محتویات ظرف را درون نان باگت ریخته و غذای خود را آماده ی خوردن کنید. برای تهیه ی این مدل پاستا ابتدا نیم کیلو سوسیس را به صورت آب پز یا کباب شده آماده کنید.سپس مقدار کمی روغن زیتون را در تابه بریزید.