معرفی غذاهای محلی رامسر گشتی در دنیای خوشمزه خوراکی  های رامسر مجله گردشگری اتاقک
انتشار: تیر 09، 1401
بروزرسانی: 15 آذر 1404

معرفی غذاهای محلی رامسر گشتی در دنیای خوشمزه خوراکی های رامسر مجله گردشگری اتاقک

معرفی غذاهای محلی رامسر گشتی در دنیای خوشمزه خوراکی های رامسر مجله گردشگری اتاقک

تنوع آب و هوایی در یک سرزمین به معنای تنوع مواد و محصولات غذایی است و در نتیجه این موضوع خود باعث غنای فرهنگ غذایی آن جا می شود. بنابراین عجیب نیست وقتی که نگاهی به لیست غذاهای این کشور می اندازید، با تنوعی دوست داشتنی و جالب توجه رو به رو شوید. اگر هم به دنبال توری متناسب با بودجه، زمان و شرایط خودتان هستید، می توانید از سرویس جدید سایت لست سکند، یعنی سفرساز، استفاده کنید و تور ویژه و مخصوص خودتان را بسازید. اگر دوست دارید غذاهای سنتی شیراز را بشناسید و آن ها را نوش جان کنید، ادامه این مطلب را بخوانید. اگر گیاهخوار هستید، این غذا مخصوص شماست و در آن انواع ویتامین ها، کربوهیدرات، منیزیوم، و مواد معدنی دیگر وجود دارد.

  • سفر به کاشان، شهر گل و گلاب فقط با چشیدن غذاهای خوش طعم وعطرش تکمیل می شود.
  • این قیمه ترکیبی از گوشت و آرد نخودچی به همراه پیاز و نعنا خشک و انواع ادویه ها است.
  • این شهر قدیمی از زمان حکومت قاجار تا به امروز، پایتخت سیاسی و اقتصادی کشور بوده است و به همین دلیل، در طول سال ها افراد بسیاری با فرهنگ ها و سنت های مختلف به آن مهاجرت کرده اند.
  • بلغور پلو در مدت زمان نسبتاً کوتاهی آماده می شود و طعم آن شبیه استامبولی گوجه است.

پس از اینکه کوفته های گرد را آماده کردند درظرفی پیاز داغ، ریحان، شنبلیله و آب می ریزیم تا به جوش بیاید و در حین جوش کوفته ها را درون آب قرار می دهیم تا کامل بپزند. باسترمه یکی از غذاهای محلی ترکمن صحرا می باشد که در مهمانی ها طرفدار زیادی دارد. در پخت باسترمه ترکمن صحرا از ترکیب ماهی ازون برون، پیاز، برنج، سیب زمینی و دانه انار استفاده می شود. شاید غذاهای سنتی اصفهان در مقایسه با غذاهای گیلانی چندان جذاب و خاص نباشند؛ اما طعم فوق العاده ای دارند و اغلب افراد غیر بومی را نیز به خود علاقه مند می کنند. این خوراکی بر خلاف نامش، اصلا خورشت نیست و تنها یک دسر اصفهانی است.

چطور می توان در تور گیلان گردی ثبت نام کرد؟

غذایی که در نگاه اول شباهت بسیار زیادی به قرمه سبزی دارد، اما طعم آن بسیار منحصربه فرد و متفاوت با قرمه سبزی است. شوید خولی یکی از غذاهای اصلی محلی رشت است که پخت آن تقریبا شبیه به قرمه سبزی است، با این تفاوت که سبزی مورداستفاده در آن، فقط شوید است. جالب است بدانید خولی، در زبان گیلکی به معنای آلوچه است که در بسیاری از شهرهای غیرشمالی به آن گوجه سبز هم می گویند.

بهترین غذاهای محلی چابهار Chabahar

به گفته برخی از قدیمی ها این غذا به سبب وجود نوعی گوشت در آن، یک غذای اعیانی بوده است. اگر عامه مردم میخواستند زرشک پلو بپزند، با افزودن سبزیجات و چاشنی های دیگر، به آن طعم افزودنی می بخشیدند. برای مثال زنان کازرون برای تهیه زرشک پلو، زرشک تازه یا خیسانده را با پیازداغ مخلوط می کردند و با برنج آبکش شده مخلوط و با حرارت ملایم آن را دم می کردند. مردم گیلان هم برای تهیه این پلو، زرشک را با سبزیجات و ادویه های مختلف دیگر به صورت جداگانه آماده می کردند و سپس به صورت لایه لایه بین برنج قرار می دادند.

غذاهای چابهار ؛ خوشمزه ترین غذاهای محلی و سنتی چابهار

در این مقاله قصد داریم به معرفی 50 غذای محلی ایرانی بپردازیم؛ با ما همراه باشید تا غذاهای رنگارنگ و متنوع کشور عزیزمان را معرفی کنیم. این غذا هم در رستوران های اصفهان و هم در خانه مردم اصفهان درست می شود. بریان در واقع ترکیبی از گوشت و جگر سفید گوسفند به همراه مقدار زیادی ادویه است. به همراه بریانی، مقداری آب گوشت به مشتریان ارائه می شود، که شما می توانید درون آن نان بریزید و به صورت سنتی آن را میل کنید.